Pvc ramen en deuren

Wie vandaag renoveert, verbouwt of een nieuw huis ontwerpt, beschikt  over totaal andere en betere voorwaarden dan dit enkele jaren geleden mogelijk was. Want onderzoek en ontwikkeling hebben de raamtechniek duidelijk verbeterd en de productieprocédés werden verder ontwikkeld zodat vandaag hoogwaardige ramen aan betaalbare prijzen te verkrijgen zijn.

Betere Thermische Isolatie

Dit leidt onmiddellijk tot lagere verwarmingskosten, wat enerzijds te merken is in uw portemonnee. Anderzijds is het ook milieuvriendelijker door een lagere CO2-uitstoot.

​Extra Veiligheid

U wilt uw thuis beschermen, uw waardevolle bezittingen beveiligen. Het raam is vaak een zwakke plek waardoor inbrekers zich gemakkelijk toegang verschaffen. Dankzij moderne techniek en bijhorende materiaalcombinaties hebben we een veiligheidsconcept ontwikkeld, dat u individueel aan uw persoonlijke beveiligingsbehoefte kunt aanpassen.

​Een hoger comfortniveau

Nieuwe ramen bieden extra wooncomfort. Want door hun constructie en de gebruikte materialen bieden ze een zeer effectieve geluidsisolatie. Tegelijkertijd houden meerdere afdichtingsniveaus ook bij harde wind de tocht buiten. En de optimale transparantie van het dubbel glas dat vandaag gebruikt wordt, leidt tot een ongeëvenaard hoog Lichtrendement.

​Fraaie vormgeving

Corona CT 70 ramen zijn aantrekkelijk door de tijdloze lijnvoering en de slanke profielcontouren. Ze nemen de vormentaal van de architectuur over en zetten die consequent verder. Dankzij een groot aantal kleur- en houtdecoraties kunnen niet alleen in het interieur eigen accenten gelegd worden. Ook de gevelvormgeving profiteert van het kleurenveelvoud en de mogelijkheid om ramen en vleugels qua kleur op elkaar af te stemmen.

​PVC Ramen en deuren gefabriceerd op maat

Al deze voorwaarden vereisen absolute precisie bij het opmeten, de fabricage en de inbouw. Want een eigentijds raam vervult vandaag in essentie meer taken en vereist naast moderne productiefaciliteiten ook geschoold vakpersoneel, dat zorgt voor kwaliteit tot en met de laatste handgreep.Wenst u meer informatie over de PVC-systemen te Willebroek, Antwerpen? Neem dan snel contact op.

ALLES OVER DE PVC-SYSTEMEN VAN SCHÜCO DIE WIJ AANBIEDEN

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN